Šī gada 28.februārī, Latvijas Universitātes (LU) Mazajā aulā tika atklāta vienas dienas izstāde „Struktūrfondi Latvijas Universitātē: 2007.-2013.”. Izstādē bija pārstāvēti Eiropas Reģionālā attīstības fonda, Eiropas Sociālā fonda, kā arī INTERREG zinātnes un izglītības projekti, kas tiek īstenoti Latvijas Universitātē.

Kopējais izstādē prezentēto projektu skaits bija 30. Izstāde bija plaši apmeklēta, to apskatīja ap 200 cilvēku, tostarp Latvijas augstskolu, zinātnisko institūtu pārstāvji, studenti, Latvijas Valsts izglītības attīstības aģentūras, Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras, Finanšu ministrijas uc. valsts institūciju pārstāvji, un citi interesenti. Prezentēt projektus bija ieradušies projektu vadītāji un vadošie pētnieki, tostarp tādi izcili Latvijas zinātnes un izglītības pārstāvji kā N.Rostoks, J.Ancāns, A.Kangro, J.Spīgulis, A.Ambainis, J.Balodis, M.Raščevska, D.Erts, B.Jansone, G.Krūmiņa, M.Bukovskis, Z.Zeibote, G.Kalvāne, U.Bethers, A.Jakovičs, S.Kalniete, R.Ābele, G.Kraģe, I.Račko, R.Veilande, R.Kiseļova, V.Kaščejevs, A.Ramata-Stunda  u.c. Izstādi svinīgi atklāja Latvijas Universitātes prorektors prof. Indriķis Muižnieks. Izstādes organizatori bija LU Attīstības un plānošanas departaments.

Rakstu sagatavoja Jūlija Stare, LU Attīstības un plānošanas departaments   Eiropas Sociālā fonda projekta “Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide” vienošanās Nr.2010/0096/1DP/1.2.1.2.3./09/IPIA/VIAA/001 izstādes stendu skatīt šeit  

Dalīties